Single… igen

Photo by <a href="https://unsplash.com/pt-br/@peterbucks?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">peter bucks</a> on <a href="https://unsplash.com/photos/5-4TUIkHrI8?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>
Photo by peter bucks on Unsplash

Nå, bedst som man tror livet bare er super godt & alt bare kører på skinner, så kaster livet en curve ball man ikke er forberedt på

Det samme skete for mig sidste tirsdag.. forholdet til min – nu ex forlovede – har et par uger været ramt af tvivl omkring vores fælles mål & holdninger & om det var foreneligt med hinanden

Desværre har det vist sig, at på nuværende tidspunkt er det ikke.. så selvom vi stadig elsker hinanden højt, har vi valgt at gå hvert til sit

Om vi ender sammen igen, vil ingen af os udelukke, som sagt, kærligheden er der stadig fra os begge, men med alt muligt andet der foregår i vore liv lige nu, ville det ikke være sundt for os at fortsætte

Det betyder også at bloggen skifter navn, fra “Et Frit Liv Sammen” til et mere passende navn.. hvilket har jeg endnu ikke besluttet endnu… hovedet er fyldt af mange tanker & sorg over det forliste, så jeg skal lige slikke sårene inden jeg vender tilbage på den del

Det betyder også at indholdet her for en tid måske vil være lidt længere om at opdatere, men bare rolig – jeg er slet ikke færdig med at fortælle om den rejse jeg er på – dette er blot et bump på vejen & de dage jeg ikke er i et hul – for de dage er også okay at have, når man har hjertekvaler – skal jeg nok arbejde på mere til Jer omkring, hvor jeg er i livet & hvad jeg arbejder på af selvudvikling ift. det frisindede åbne liv jeg ønsker for mig selv & et forhold.

Knus til Jer alle..

Tonny Skrevet af:

Opvokset i '80'erne, elsker gaming - retro & det nyeste AAA spil, jeg er far til en fantastisk søn, er kæmpe fan af naturen, af selvudvikling, at lytte til musik & spille mund harmonika plus mange andre ting. Og så er jeg ivrig smartphone fotograf & deler et udvalg af mine skud på Instagram. Foruden mine andre interesser streamer jeg fra tid til anden mine gameplays på både Twitch & YouTube. Jeg lever en fri- & åbensindet livsstil med min forlovede. Jeg tror ikke på at mennesker passer i kasser, men hvis jeg skal så identificerer jeg mig selv som Dominant, sadist, Stag & kinkster.

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.