En følelsesmæssig deroute

Det er et stykke tid siden sidste opslag herinde. I mellemtiden er der sket en træls udvikling i mit liv

Sorgen førte til, at jeg blev indlagt på et psykiatrisk hospital. Jeg håber kan give forståelse over for andre, der måske går igennem lignende udfordringer

Som nævnt i sidste opdatering oplevede jeg for en måneds tid siden afslutningen på et forhold til min daværende forlovede, der betød meget for mig. Smerten var og er stadig overvældende, og jeg er fanget i en dyb depression, som jeg ikke selv kan slippe af med. Selv de enkleste ting i livet føles byrdefulde, og jeg føler lidt interessen for at engagere mig i noget som helst er lidt ligegyldig

Ved at erkende alvoren i min tilstand søgte jeg professionel hjælp og blev henvist til et psykiatrisk hospital. Tanken om at blive indlagt på en psykiatrisk afdeling var skræmmende, men på samme tid var det en lettelse at vide, at jeg ville få den nødvendige behandling og støtte til st komme gennem den sorg jeg føler indeni

Min tid på hospitalet er en oplevelse af at være omgivet af dygtige og medfølende fagfolk, der hjælper mig med at forstå mine følelser og arbejde med dem. Jeg deltog i individuel samtaler, hvor jeg kan dele mine tanker og oplevelser og ad den vej komme til en accept af det tabte og den situation jeg er i nu

Det er ikke en let rejse, og der er øjeblikke, hvor jeg tvivler på min egen styrke. Men langsomt men sikkert begynder jeg at mærke en forandring. Jeg forsøger at lære teknikker til at håndtere min angst og sorg, så jeg kan begynde at genopdage glæden ved at leve

Det er vigtigt at huske, at det at blive indlagt på et psykiatrisk hospital ikke er et tegn på svaghed, men derimod et modigt skridt i retning af at tage vare på sin mentale sundhed. Hjertesorg kan være smertefuldt, og det er okay at søge hjælp, når det er nødvendigt

Jeg har allerede nu besluttet mig for at min rejse efter hospitalet skal være en rejse med selvopdagelse, udvikling og modstandskraf mod fremtidige udfirdringer. Jeg vil gerne blive bedre til at prioritere mit velvære og omgive mig selv med positive indflydelser. Selvom vejen til bedring kan have sine op- og nedture, der ved jeg godt fra tidligere erfaringer med bump i livet, så jeg er taknemmelig for de erfaringer jeg får med fra sorgen jeg føler, og den styrke, jeg ved jeg kommer ud med på den anden side

Husk, hvis du oplever vanskeligheder med hjertesorg eller andre mentale udfordringer, skal du huske, at der er hjælp og støtte at få. Opsøg professionelle, der kan give vejledning og omsorg. Husk, at det er muligt at komme hel igennem sorgen, og du er aldrig alene på den rejse det er

Kram til Jer for at jeg må dele mine tanker & finurligheder med Jer

Tonny Skrevet af:

Opvokset i '80'erne, elsker gaming - retro & det nyeste AAA spil, jeg er far til en fantastisk søn, er kæmpe fan af naturen, af selvudvikling, at lytte til musik & spille mund harmonika plus mange andre ting. Og så er jeg ivrig smartphone fotograf & deler et udvalg af mine skud på Instagram. Foruden mine andre interesser streamer jeg fra tid til anden mine gameplays på både Twitch & YouTube. Jeg lever en fri- & åbensindet livsstil med min forlovede. Jeg tror ikke på at mennesker passer i kasser, men hvis jeg skal så identificerer jeg mig selv som Dominant, sadist, Stag & kinkster.

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.